Algemene Voorwaarden

Hoewel we er vanuit gaan dat we in onderling vertrouwen met elkaar om kunnen gaan, hebben we algemene voorwaarden opgesteld. Simpelweg omdat we dit als webshopeigenaren verplicht zijn, maar ook zodat wij en jij weten waar je aan toe bent. Lees hieronder de kleine lettertjes.


1. Waarop zijn deze voorwaarden van toepassing?

• Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van In De Vallei, tenzij In De Vallei schriftelijk laat weten akkoord te zijn met andere voorwaarden.

• Aan overeengekomen afwijkingen van de algemene voorwaarden kan je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.

• Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.


2. Aansprakelijkheid

• In De Vallei verwacht bij normaal gebruik van haar producten geen schade voortvloeiend uit het gebruik. Met deze reden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van In De Vallei. Gebruik van de producten is op eigen risico.


3. Garantie

• Jij als consument mag van de producten van In De Vallei verwachten dat deze zijn zoals beschreven in de webshop. Op alle producten die In De Vallei via de webshop verkoopt zit wettelijke garantie. Dit betekent dat wanneer een product niet is zoals beschreven, beschadigd is of een ander product geleverd is dan je hebt besteld, In De Vallei met je meedenkt in het vinden van een oplossing.


4. Bedenktijd

• We hopen natuurlijk dat je goed nadenkt over je aankoop en je tevreden bent met je bestelling. Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop, kan je binnen 14 dagen van de koop af en je bestelling retourneren. De kosten van de producten krijg je terug. Voor meer informatie hierover lees je verzenden & retourneren.


5. Privacy

• Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer weten? Lees ons privacybeleid


6. Auteursrecht & copyright

• In De Vallei kan door de klant gemaakt beeldmateriaal gebruiken ter promotie van producten. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. In De Vallei vraagt altijd toestemming aan de klant voor gebruik van het beeldmateriaal.


7. Toepasselijk recht

• Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.