Bijbelteksten


Het kan zomaar zijn dat je om je heen vaak hoort over de beloften van God, maar wat zijn deze nu eigenlijk? De Bijbel staat er vol mee. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje!

Zoek jij een Bijbeltekst rondom het onderwerp vriendschap? Wij hebben wat teksten voor jou op een rijtje gezet. Altijd handig voor een verjaardag van een dierbare vriend of vriendin, of om hem of haar zomaar te verrassen!

Wil je iemand bemoedigen die door een moeilijke periode van lijden heengaat? Of zoek je Bijbelteksten over dit onderwerp? Wij hebben een aantal teksten voor jou op een rijtje gezet. Lees hieronder woorden van troost of bemoediging rondom het onderwerp 'lijden'.

Je hebt je knieën gebogen, je handen samen, je ogen dicht, maar weet niet welke woorden je moet spreken om tot God te praten. Je bent sprakeloos van dankbaarheid of juist door verdriet. Of misschien heb je wel woorden om te bidden, maar voelt het alsof de woorden tekort schieten.

Ben je op zoek naar Bijbelteksten over geloven? Dan ben je hier op de goede plek! Lees hier wat de Bijbel te zeggen heeft over het geloof. Teksten uit de Bijbel over de definitie van geloven, de noodzaak van geloven en de kracht van geloven; ons overzicht bemoedigende Bijbelteksten bied hulp. Wanneer een Bijbeltekst je aanspreekt willen we je...

Wil je graag iemand bemoedigen met een Bijbeltekst en weet je niet welke? Dan ben je hier op de goede plek! Ondersteun en help anderen met Gods krachtige Woord.
Lees hieronder woorden van bemoediging:

Wil je graag iemand bemoedigen met een Bijbeltekst over angst en weet je niet welke? Dan ben je hier op de goede plek! Een Bijbeltekst is een mooie manier om een ander te bemoedigen. Ons overzicht Bijbelteksten voor angst bied hulp.

Wil je graag voor een verjaardag een Bijbeltekst op een verjaardagskaart schrijven? Dan ben je hier op de goede plek! Een Bijbeltekst op een verjaardagskaart of als cadeau is een mooie manier om de jarige een fijne verjaardag te wensen. Lees hieronder woorden van hoop en bemoediging rondom het onderwerp 'verjaardag'.


Volg IndeVallei op Instagram of Facebook om als eerste de nieuwe blogs te lezen!