Christelijke Kaart - Ik Hou Zooo Veel Van Jou. En Jezus Nóg Meer.

Christelijke kaart met een bemoediging voor een ander. 

Kleur: timberwolf

De kaart wordt verstuurd incl. een bruine envelop.   

Liefde
Ik hou zooooooooooo veel van jou. En Jezus nóg meer.  


Overdenking
We hadden nog een relatie, toen hij dat tegen mij zei. "Onthoud dat goed. Ik hou ontzettend veel van je, maar Jezus nóg meer." Ik keek met ogen vol ongeloof terug. Was het écht zo? En bedoelde hij dan écht die liefde die blijvend is? Hield hij echt van me, ook als ik chagrijnig was? En wat nou als ik er niet verzorgd uit zag? En wat nou als de periode van verliefdheid over is? Ze zeggen dat dat drie jaar kan duren ofzo. Hij knikte ja, bleef me aankijken en mij vasthouden. Zeg het maar na: "_ houdt van mij, en Jezus houdt van mij." En ik zei het na en moest lachen. Wat had hij toch een geduld.

Inmiddels zijn we getrouwd. Ik denk er nog regelmatig aan terug. Mijn vertrouwen is een hoop gegroeid. Ik weet dat hij van mij houdt. No matter what.

Deze liefde van hem heeft mij heel erg geholpen om de liefde van God te begrijpen en beter te leren kennen. Klinkt misschien raar, maar God is dol op je. - als je gereinigd bent door het bloed van Jezus, is de afstand tussen God en jou weg. Dan ben je heilig. Dan ben je een kind van de meest liefdevolle Vader ooit. Dan ben je de bruid die wacht op haar lieve Bruidegom.
God houdt nog veeel meer van je dan een man van zijn vrouw kan houden. Nog veel meer dan dat hij van mij houdt.

Hij verlangt naar ontmoeting, naar relatie. Net als de relatie tussen God en mens in het paradijs. En de relatie die Henoch had; hij wandelde met God. Net als de relatie die Mozes had; God maakte hem Zijn plannen bekend. Gewoon relatie. Praten, luisteren en er zijn. Net zoiets als dat je met je vriend of man kan knuffelen en geloven dat je geliefd bent, maar dan met God. Ik besef dat dit kan klinken alsof ik God tot een 'knuffelbeer' maak, en dat ik Zijn heiligheid voorbij ga. Maar de intimiteit waarover ik schijf, is super Bijbels. Die intimiteit kan alleen vanuit dankbaarheid voor het werk van Jezus. En die dankbaarheid kan alleen ontstaan als je beseft dat je zelf niet waardig bent om in de heiligheid van God te komen. Dus. Heb jij al wel eens nagedacht over Gods liefde voor jou? En geloof je het ook echt?

Wie kan deze reminder gebruiken denk je? 

1,85 €

Een christelijke kaart in de kleur 'Timberwolf'. Het structuurtje ... maakt het helemaal af. Mooie woorden om een ander mee te bemoedigen!